Onderneem Actie

Help jij mee dieren te beschermen

100 unieke ideeën voor inzamelacties die echt werken. Dus hoe kom je op ideeën voor inzamelacties die voor deelname en donaties zorgen? Het is best lastig om een originele en doeltreffende geldinzamel- of doneeractie te bedenken en uit te voeren. De fundraiser dient snel, gemakkelijk en leuk op te zetten te zijn. Om je hier mee te helpen hebben we de beste geldinzameling- en doneer actie ideeën voor je op een rijtje gezet.

Beau
Video afspelen
Website Honden in kooi
Website Puppies gedumt

U kunt op verschillende manieren doneren

Organiseer je eigen online inzamelactie

Denk je erover om een eigen sponsorloop, marathon of andere inzamelingsactie te organiseren?

Help de honden en katten in Azie

Honden en katten in Azië worden op een brute wijze mishandeld voor consumptie

Inzamelen via facebook

Je bent slechts een paar muisklikken verwijderd van je eigen inzamelingsactie. Geld inzamelen voor het goede doel, kan namelijk gemakkelijk via Facebook.

Stop dierenleed

Wereldwijd zijn dieren het slachtoffer van rampen, verwaarlozing of mishandeling.

Organiseer een actie ! TIPS

Wil je iets betekenen voor dieren, iets dat groter is dan jezelf? Organiseer je eigen actie en betrek vrienden, familie en kennissen bij jouw missie! Om dieren te redden.

Help dieren uit de entetaiment

Wilde dieren lijden levenslang voor toeristisch vermaak.Help samen met ons een eind te maken aan het leed van wilde dieren in de toeristische.

Help de dieren tijdens rampen. Online doneren

Animals Asia helpt met dringende medische zorg, het leveren van voedsel, het evacueren van dieren in nood en het hereniging van dieren met hun eigenaars bij rampen.

Noodhulp

Het team van Animals Asia komt bij rampen als aardbevingen, orkanen en overstromingen ter plekke om lijdende dieren hulp te bieden. Steun hun werk voor dieren in nood?

Help ook de honden in europa

Met een kleine bijdrage kunnen wij een klein verschil maken. Doe mee en laat deze dieren niet in de steek. Het hoef niet veel te zijn, als iedereen een euro zal doneren dan komen we al een heel eind.

Help de honden in europa

Niet alleen in Aziatische landen hebben de dieren het heel slecht , maar ook in Europa. Daarom steunen wij ook sommige projecten daar waar het hardst nodig is.