Nieuwe bewoner

Animals Asia’s Vietnam Bear Rescue Centre heeft een nieuwe bewoner, een vijf maanden oud sunbeertje, verwelkomd.. Het kleine beertje woog 13 kilo, we hebben haar de naam Layla gegeven. Zij verblijft nu 45 dagen op quarantaine in het welpenhuis , speciaal ontworpen voor berenwelpen.

Volgens Animals Asia Sarah Dempsey was de kleine Layla bij aankomst op ons centrum zeer gestrest en nerveus van de reis. Na een dag wennen aan haar nieuwe omgeving werd Layla steeds meer speels en uitgelaten, en begint iedere dag meer gebruik te maken van de vele nieuwe speeltjes en voorzieningen in haar nieuwe huis. We zien haar vooral genieten van haar opgehangen kokosnoot, en het spatten in haar plonsbad.

 We hebben haar Layla genoemd

Layla het Sunbeertje dat 5 maanden geleden is gered in Vietnam is flink gegroeid. Ze is nu verhuist naar een nieuwe ruime behuizing met veel nieuwe speeltjes. “Layla woog slechts 13 kg toen ze aankwam op ons berenopvangcentrum in Vietnam, en weegt nu meer dan 31 kilo, zij weet zich goed aan te passen in haar nieuwe omgeving.
De nieuwe behuizing heeft veel speel attributen zoals hangmatten, klimrekken, schommels, en tunnels. Layla heeft zich goed aangepast en is een speelse beer, het doet ons goed haar zo gelukkig te zien.