Vietnam redding missie volbracht

Woensdag de 27 januari 2010, 01:24

Net terug uit Vietnam, onder leiding van onze Tuan Bendixen (directeur Animals Asia Vietnam) heeft iedereen maar ook iedereen zich ingezet om de beren veilig naar het opvangcentrum te brengen. De eerste prioriteit is, dat beren krijgen eerst een gezondheid onderzoek, dan worden zij overgebracht in ruime kooien voor hun herstel. We zijn heel erg blij met onze nieuwe familie, nadat de beren chirurgische ingrepen hebben gehad, mogen ze naar herstel naar buiten, daar waar zij voor het eerst het gras onder hun voeten voelen. De beren eten gulzig omdat zij dit in het verleden nooit hebben gehad.

Beren maken graag kussentjes van stro.Beren als Simon (ja, vernoemd naar Simon Cowell), die ons aan het lachen maakt met een karakter alsof hij gewend is om helemaal zijn eigen gang te gaan, maar die eigenlijk net een teddybeer is, en Nicole, ondanks haar haar lieve hart, de dikste, pafferigste beer is die we ooit hebben gezien in de geschiedenis van de berenreddingen.
De dieptepunten komen al snel zoals onze arme Noodle die een vreselijke verwonding heeft op zijn tong, John die blind is en een poot mist, en natuurlijk onze mooie Raspberry die werd geëuthanaseerd op de operatie tafel op zondag na vinden van de meest afschuwelijke infectie die zijn arme gehavende lichaam helemaal heeft verwoest